Η εταιρεία AIOLOS COURIER δραστηριοποιείται στο χώρο των ταχυμεταφορών από το 1991 και έχει έδρα επί της οδού Λεβέντη 5 – 121 32 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.  Η ΑΙΟLOS COURIER θεωρείται μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο των Ταχυμεταφορών. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες ταχυμεταφορών.

Διαθέτει στόλο με 30 ιδιόκτητα αυτοκίνητα και 60 μοτοποδήλατα.

Με το σύστημα Track & Trace κάθε αποστολή κωδικοποιείται με ένα μοναδικό αριθμό ταυτότητας, με τον οποίο παρακολουθείται σε όλα τα στάδια της διακίνησης της, ώστε κάθε χρήστης των ταχυδρομικών υπηρεσιών να μπορεί να ελέγξει που ευρίσκεται κάθε στιγμή. Η κάθε αποστολή ελέγχεται σε 6 διαφορετικά στάδια με αποτέλεσμα το επίπεδο των υπηρεσιών μας να είναι από τα υψηλότερα στο χώρο των ταχυμεταφορών.

Έχουμε ήδη εγκαταστήσει σύστημα ERP το οποίο μας επιτρέπει να παρακολουθούμε τα οχήματα της εταιρίας, σε πραγματικό χρόνο με κύριο σκοπό την βελτίωση του καθορισμού των δρομολογίων. Σύντομα θα προσφέρουμε μέσω του συγκεκριμένου συστήματος την δυνατότητα στους χρήστες των υπηρεσιών μας, να ενημερώνονται στο κινητό τους, ή στο e mail τους τον ακριβή χρόνο παράδοσης της αποστολής τους, καθώς και αναζήτηση του ιστορικού της κάθε αποστολής μέσω της ιστοσελίδας μας.

Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται μεγάλες Εταιρίες και Δημόσιοι Οργανισμοί.

Η AIOLOS COURIER SERVICE ανέπτυξε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτει πλήρως τις εξής υπηρεσίες:

  • Υπηρεσία αγορών
  • Υπηρεσία διεκπεραίωσης εισπράξεων
  • Υπηρεσία διεκπεραίωση γενικών εξωτερικών εργασιών
  • Ομαδικές αποστολές με ανταγωνιστικές τιμές
  • Αποστολές εγγράφων και δεμάτων επομένης
  • Αποστολές εγγράφων και δεμάτων αυθημερόν
  • EXPRESS Αποστολές
  • Διανομή δελτίων τύπου
  • Αποστολές στην επαρχία με ένα πλήρες δίκτυο που καλύπτει 100 περίπου πόλεις και 15.000 ακόμα σημεία παράδοσης σε κωμοπόλεις και χωριά , με παράδοση την επομένη εργάσιμη ημέρα, (παραλαβές – παραδόσεις – αντικαταβολές)
  • Αποστολές εγγράφων και δεμάτων σε όλο τον κόσμο.

.

Η AIOLOS COURIER διαθέτει ειδικό τμήμα εισπράξεων αντικαταβολών. Το συγκεκριμένο τμήμα προσφέρει την διεκπεραίωση των αντικαταβολών εισπράξεων, με μοναδική υπηρεσία επιστροφής των εισπράξεων – αντικαταβολών την επόμενη εργάσιμη από την διεκπεραίωση των, από τις περιοχές των Αθηνών (ζώνη 1–2).

Στην AIOLOS COURIER SERVICE όσο καλύτερα γνωρίζουμε τις ανάγκες σας τόσο καλύτερα μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Κεντρικά Γραφεία: ΛΕΒΕΝΤΗ 5 & ΛΕΒΙΔΙΟΥ 121 32 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-52.20.039
Fax: 210-52.20.229
Web site: http://www.aioloscourier.gr
Email: info@aioloscourier.gr